נקרא גם "בית שוקרי", על שם אחת המשפחות העשירות שהתגוררה בעכו. זהו מבנה מפואר בן שתי קומות מרווחות מאד. גגו בנוי רעפים בארבעה שיפועים שווים, הפונים לארבע רוחות השמים. הגג מונח על קורות ומרישים של עץ ארז, ועל התקרה מופיעים עיטורים צבעוניים. גג זה בולט מאוד בצבעו ובגודלו, ונראה ממקומות שונים בעיר העתיקה.

כרבים מן המבנים העות'מאניים בעכו, הוא נבנה על יסודות צלבניים. קומת הקרקע – אשר במרבית המבנים הדומים שימשה למסחר ולאחסון – שימשה כאן כמפעל לייצור שמן וסבון.
בתוך הרוזטה המוצגת בצד ימין של התמונה מופיע העיטור של "השושן הצחור" (פלר דה-ליס).
סמוך לתחילת שנת 2012 הסתיימו כעשר שנים של שיפוץ המקום והפיכתו למלון בוטיק ושמו "מלון האפנדי". המלון משתרע בכל שלוש הקומות של בית ויצ"ו ובקומה העליונה בלבד של בית שוקרי הסמוך ומצפון לו.
במלון יש 12 חדרים מהודרים- ארבעה בכל קומה – ובכל קומה חדר סלון גדול המשותף לארבעת החדרים. כמו כן, כולל המלון חדר ספא (חמאם) ליחיד, בר-יין בחדר מרתף וחדר-ישיבות.
